send email

Denne side ses bedst i 1024 X 768

1951 - 2004 orkester

Opdateret d. 3/1-2005

Nakskov Brandvæsens Orkester spiller forårskoncert

Nakskov Brandvæsens Orkester har igen fornøjelsen af at indbyde til forårskoncert i Teatersalen på Søvej i Nakskov. Koncerten, der arrangeres af Kulturudvalget i Nakskov Kommune, afholdes lørdag d. 17. april 2004 kl. 15.00.

Orkestret, under ledelse af dirigent Jørgen Borreskov, glæder sig til at præsentere et meget varieret program med mange nye spændende melodier, som er indstuderet under øvelserne i den forgangne vinter. Konferencier under koncerten er Lasse Christensen, der på sin altid humoristiske og veloplagte måde får krydret arrangementet med gode historier, som får både publikum og musikere til at trække på smilebåndet. Traditionen tro vil der også være en fællessang med islæt af forår, og der gemmer sig helt sikkert også et par andre musikalske overraskelser i eftermiddagens program.

”Den årlige forårskoncert er for os en meget vigtig begivenhed, som vi alle ser meget frem til, og hvor vi præsenterer, det vi har lært i løbet af vinteren”, siger kontaktperson Dorte Frederiksen.
”Vi er amatørmusikere, som dyrker vores musikinteresse i det omfang, vi formår ved siden af arbejde og mange andre gøremål, så vi er faktisk stolte over hvert år at kunne præsentere en pæn portion nye stykker til forårskoncerten trods det, at vi ikke altid har lige meget tid at gøre godt med. Og samtidig skal vi ikke glemme, at de toner, vi spiller, udelukkende skabes ved luftstrøm gennem eksempelvis en trompet, altså ved hjælp af vores krop og uden yderligere hjælpemidler bortset fra Teatersalens mikrofoner og højttalere. Og det er da dejligt jordnært i disse synthesizer-tider”, udtaler Dorte Frederiksen.

”Selvom der er gratis adgang til koncerten, vil der altså være ”live music” for alle pengene d. 17/4 om eftermiddagen, og vi glæder os rigtig meget til at byde et dejligt stort publikum velkommen”, slutter Dorte Frederiksen.

Orkestreres nye bestyrelse 2004

Fra venstre Jørgen Nielsen, Dorte Frederiksen, Michael Melchior, Jørgen Jørgensen, Jørgen Andersen